REEL Forsikringspartner | Karriere

REEL Forsikringspartner søger kollegaer til hele landet

REEL er i konstant udvikling, og derfor søger vi lige nu nye kollegaer til at blive en del af vores succes.

Har du erfaring som assurandør, forsikringsmægler, mæglerassistent eller anden relevant baggrund? Og kan du se dig selv som en del af REEL Forsikringspartner, hvor du samtidig har mulighed for at indgå partnerskab?

REEL har på skadeforsikringsområdet en velfungerende organisation, hvor du som ny bliver bistået af erfarne forsikringsmæglere, indtil du selv ”kan”, – ud fra vores motto:
Vores viden – Din sikkerhed

Selvstændig forsikringsmægler med egen portefølje?
Med udviklingen af et helt nyt koncept hos REEL til selvstændige forsikringsmæglere, så har du nu den helt unikke mulighed for at blive en del af REEL – uden afståelse af din portefølje.

Vi ønsker at styrke vores position i markedet, og ser derfor unikke muligheder i et samarbejde. Hos os er du sikret en hverdag, hvor GDPR, IDD mv. er fuldt implementeret.

  • Kan du sætte ”flueben” ved følgende kompetencer:
  • Målrettet
  • kompetent rådgivning
  • konstant løsningsorienterende
  • samarbejde med kunder og teamkollegaer

    Så kontakt Carl Baltzer for en dialog om dine muligheder på tlf. 21 24 35 62 eller mail [email protected]

 

Om REEL

REEL Forsikringspartner er en danskejet forsikringsmæglervirksomhed, hvor du ved din tiltræden tilbydes option på et partnerskab.

Vi har eksisteret i mange år og er uafhængige af forsikringsselskaber og varetager udelukkende vores kunders interesser, også når skaden indtræffer.

REEL har et ønske om at have mæglere over hele landet, og vi lægger stor vægt på uddannelse og løbende efteruddannelse.

 


Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /home/customer/www/reelforsikring.dk/public_html/wp-content/plugins/addons-for-divi/includes/deprecated/extensions/popup-maker/ext-popup-maker.php on line 232
2022 REEL forsikring