Privatlivspolitik for reelforsikring.dk

Vi på reelforsikring.dk tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorligt. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvilke valg du har som besøgende på vores hjemmeside.

Indsamling og brug af oplysninger

Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere en god service til dig. Dette kan være oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og oplysninger om dit forsikringsbehov.

Oplysningerne bruges til at kunne kontakte dig i forbindelse med din henvendelse til os, til at kunne levere den ønskede service og til at kunne give dig relevante tilbud.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at kunne levere den ønskede service til dig, eller hvis vi er forpligtet til det ved lov.

Opbevaring og sikkerhed

Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne levere den ønskede service til dig. Oplysningerne opbevares på sikre servere og kun personer med specifikke rettigheder har adgang til dem.

Dine valg

Du har altid ret til at se, hvilke oplysninger vi har om dig og til at bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder eller har spørgsmål til vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]


Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /home/customer/www/reelforsikring.dk/public_html/wp-content/plugins/addons-for-divi/includes/deprecated/extensions/popup-maker/ext-popup-maker.php on line 232
2022 REEL forsikring